Cautare

3154 de rezultate pentru "mediu canal" (2.71 secunde)
Primul canal digital bilingv in romana si italiana, transmis pe frecventele tv italiene cu o grila proprie de programe, CASAMIA TV, a debutat oficial chiar luna aceasta.
Pe un "canal de stiinta", adica una din televiziunile alea americane care livreaza filmulete cretine despre buticari, smenari, hoti de buzunare, nunti tiganesti si alte rahaturi din astea, dar care au pretentia de a fi "canal de stiinta", intalnesc urmatorul exemplu:
Pentru acest obiectiv a fost intocmit un proiect de fezabilitate care, daca va fi sustinut din punct de vedere financiar, va debloca lucrarile la canal.
Nucleul este ajutat de 512 MB de memorie GDDR3, nu GDDR4 asa cum se credea initial, care lucreaza la 825 MHz (1.6 GHz DDR) pe un canal de 512 biti.
UPC vine cu un canal exclusiv 3D in lupta pentru clienti UPC Romania, numarul doi pe piata locala de servicii TV, iese la atac cu un canal de televiziune in format exclusiv 3D, dar si cu o serie de noi pachete de servicii.
Platformele de social media vor deveni in curand un canal indispensabil pentru comertul cu amanuntul. ... Consumatorii cheltuiesc mai mult in favoarea comerciantilor preferati care se afla pe canale multiple, si nu se reorienteaza pur si simplu catre un canal diferit.
Mass media produce o criza a culturii prin faptul ca este un canal care poate suporta orice, este un canal prin care se poate transmite orice.
Langa noi e Autogara Atlassib Alexandria si ce vad acum in apa ma face sa cred ca service-ul lor deverseaza uleiurile si alte lichide direct in canal.
Am deschis un canal, cel asupra caruia aseara, un membru al familiei s-a uitat probabil. ... Am butonat alt canal si, blestem, si aici cateva persoane se ocupau tot de Traian Basescu.
Anunt public ca nu voi ceda acestor presiuni si ca voi construi un judet in care fiecare sat va avea strazi asfaltate, retea de apa si canal si toate conditiile unui trai decent.
Pe un canal, reportaje privind inundatiile (ultimele);
Pe un canal, reportaje privind inundatiile (ultimele);
Pe un canal, un medic facea educatie sexuala tinerilor. ... Pe alt canal, inundatii, alunecari de teren, viscole; iadul pe pamant.
Eu, cu mintea mea cea proasta, credeam ca patrioti au fost cei care au luptat in munti, care au murit in inchisori sau la Canal. ... cati dintre cei care au stat 15 ani in puscarii sau la Canal au reusit sa ajunga in cinci-sase ani multimiliardari?
Joi a fost “impuscat” directorul societatii Apa Canal, Ion Stefan. ... Nu se mai indoieste nimeni ca sacrificarea conservatorului de la Apa Canal are puternice conotatii politice si chiar comerciale.
Se aflau pe strada, iar bebelusul era in bratele fetitei. Aceasta a calcat pe un capac de canal, care s-a dizlocat si amandoi au cazut in interior.
IONUT de 24 de ani din Bucuresti, cunoscuti cu antecedente penale, care, folosind panze ( tip bonfaier) au taiat cablurile telefonice aflate intr-un canal situat pe sos.
Scheiul de Sus a izbucnit un incendiu intr-un canal. La fata locului s-a deplasat un echipaj de siguranta publica din cadrul Sectiei 6 Politie care a constatat faptul ca dintr-un canal situat pe partea carosabila a str.
Nicusor de 29 de ani, din Bucuresti, in timp ce iesea dintr-un canal avand asupra sa un rucsac. Cu ocazia controlului efectuat, asupra acestuia a fost gasita cantitatea de 7-8 kg de fire din cupru sustrase din canal.
Azi se va modifica hotarirea CL referitoare la taxa pe activitati cu impact de mediu. In urma reprosurilor facute de reprezentantii intreprinzatorilor mici si mijlocii din oras, consilierii locali au decis sa modifice hotarirea Consiliului Local ce face referire la taxa pe activitati cu impact de mediu.
google-analytics.com